Liten logga Körkort såklart

vill du köra automatväxlad bil hos oss?

Anledningen till att välja automatväxlad bil istället för manuell kan vara många. Man kan även välja att inledande öva med automat för att lära sig manövrera bilen, avsöka och planera sin körning och skaffa sig erfarenhet och rutin, för att sedan lägga på växlingen med en manuell bil om behovet finns.

Precis som att ett barn först får en balanscykel och lär sig hålla balansen och lyfta blicken, för att senare lägga till trampor när de grundläggande kunskaperna finns. Tänker vi att man på samma sätt först kan lära sig manövrera och köra bilen, när man sedan känner sig trygg med det och har grundläggande rutiner kan man lättare lägga till växling, om behovet finns, och på så vis få en effektivare utbildning.

- Prata med oss så berättar vi mer hur vi tänker.

Vi kör med BMW i3 - HÅLLBARHET FRÅN BÖRJAN TILL SLUT

Det behövs mer än bara motor med låg utsläpp för att driva hållbar förändring. När BMW designade i3 och dess produktionsanläggningar gjordes det med fokus på hållbarhet från början till slut. Så körglädjen du upplever bakom ratten på en BMW i3 är fullt hållbar.

Kolfiberkarossen produceras med 100% vattenkraft och resterande del i produktionen av BMW i3 i Leipzig är 100% driven av vindkraft.
Den energi som krävs i produktionen har halverats jämfört med den redan låga energianvändningen hos andra BMW-modeller.

BMW i3 är byggd av förnyelsebara och återvunna material som skyddar miljön och ersätter konventionella material som plast. Upp till 95% av bilen är återvinningsbar. Batterimodulerna kan till exempel återanvändas för att lagra solenergi. Överskott av kolfibrer kan återintrodueras till produktionsprocessen.

Källa: https://www.bmw.com.au/bmw-cars/bmw-i/bmw-i3/sustainability
 

vi utbildar på svenska

För att utbildningen skall bli så kostnadseffektiv som möjligt så kräver vi att du för all utbildning hos oss skall ha godkänt nationellt prov i SFI kurs A, B och C och påbörjat kurs D eller godkänt nationellt prov på språkintroduktion kurs 1, 2, 3 och påbörjat kurs 4 eller motsvarande kunskaper i det svenska språket.