Liten logga Körkort såklart

När du klicka på E-handel nedan öppnas ett nytt fönster med vår E-handel hos STR där du kan
köpa olika körpaket och böcker (böcker skickas från centrallagret direkt hem till dig).

När du köper ett paket innehållande "körkort nu" så blir du automatiskt inskriven på trafikskolan och är snabbt igång med att boka körlektioner.


Speciellt under sommaren har vi väldigt högt tryck och det kan vara fullbokat flera veckor framåt i tiden.
Vill du veta hur det ser ut just nu så maila oss gärna. Vår schema är synligt 10 veckor framåt, så viktigt med bra framförhållning och planering.
Du kan även hålla koll på eventuella avbokningar som skall ske senast kl 13:00 dagen innan för att inte debiteras om det inte finns tider nu.


Under rubriken KURSER kan du även boka intro-/handledarkurs för privat övningskörning,
Riskettan, AM och Snöskoter samt se aktullt antal lediga platser för varje kurstillfälle.

 

krav på grundkunskaper i svenska språket för utbildning:

För att utbildningen skall vara säker för dig och våra lärare kräver vi att du för all utbildning hos oss skall ha godkänt nationellt prov i SFI kurs A, B och C och påbörjat kurs D eller godkänt nationellt prov på språkintroduktion kurs 1, 2, 3 och påbörjat kurs 4 eller motsvarande kunskaper i svenska språket. Detta gäller även för att vi skall rapportera dig godkänd till Transportstyrelsen efter genomförd riskutbildning och introduktionsutbildning. Du måste kunna delta aktivt i diskussioner på svenska samt kunna redogöra för kursens innehåll efter utbildningen.
Vi accepterar inte tolk på våra kurser p.g.a. begränsat antal platser samt att det stör utbildningen för övriga deltagare.

Kontakta oss vid frågor.

  • Priserna på våra paketerbjudanden gäller enbart vid förskottsinbetalning.
  • Köpta körlektioner är giltiga 12 månader från inköpsdatum. Inloggning till Elevcentralen för teori är giltig tills du tagit ditt körkort.
  • Om du inte nyttjar hela ditt paket så betalar vi tillbaka kvarstående belopp minus paketrabatten när du är klar med ditt körkort och har blivit godkänd på körprovet. Så om du exempelvis köper ett Guldpaket, men inte behöver alla lektioner går de ej förlorade.
  • De färdiga paketens lektionsantal ger ingen garanti till körkort.
  • Betalning kan ske med kort, swish eller faktura i förskott (vi tar ej emot kontanter)
  • Vårt jobb är att utbilda säkra förare - du är fri att boka ditt körprov själv när du vill själv. Men om du vill att vi hjälper dig med det så krävs att du uppfyller samtliga kursplansmål i utbildningen.
  • Se till att boka upp lektioner långsiktigt framåt, det är kundens ansvar att boka lektioner och vårt schema ligger synligt 10 veckor framåt i tiden för att underlätta för dig som kund. Hör gärna av dig om du vill veta hur det ser ut i vårt schema innan du köper ett paket.
  • Vi tillämpar distansköplagen med 14 dagars ångerrätt på paket köpta i E-handeln. Kurser kan avbokas till kl 13:00 dagen innan.