Liten logga Körkort såklart


hyr-minigrävare.se är en del av Körkort så klart i Umeå AB (org. nr 556782-8958) där vi hyr ut en minigrävare av modell Doosan DX10z av 2020 års modell.

Maskinen är perfekt för jobben på villatomten då den väger endast 1200kg och har gummilarver som är skonsamma mot gräsmatta. Vår maskin är extrautrustad med TMX hydrauliskt tiltbart skopfäste som gör att alla skopor går att tilta 30 grader. Den har även joystickstyrning på armstöden för ergonomi och precision till skillnad från de flesta minigrävare som har långspakar.  De skopor som finns är planeringsskopa 80cm, grävskopa 40cm och smalskopa 24cm. Finns även en gripklo om så önskas.

Priset per dygn är 1.500kr ink moms (det ingår då upp till 8h enligt timräknare).

Hämtning av maskinen sker vanligen mellan 18-21 kvällen innan hyresdagen eller enligt överenskommelse och återlämnas innan 18:00 på hyresdagen om ej annat avtalats. Utkörning och hämtning ingår till Sävar samhälle och i Ostnäs/Skeppsvik området. Övrig utkörning för 150kr per mil från vår uppställningsplats Ytterboda (2,5 mil norr om Umeå). Har du rätt körkortsbehörighet (BE/B96) och lämplig bil så kan du hyra vår släpvagn med 2000kg totalvikt för 300kr extra per tillfälle. Egen släpvagn kan användas, men den måste då ha en lastvikt på minst 1300kg.

Vi riktar oss till privatpersoner och mindre företag. Uthyrning till större projekt och byggföretag hänvisar vi till etablerade uthyrningsfirmor i Umeå.

Betalning via Swish i förskott till 123 214 94 90 vid hämtning för bokad tidsperiod. Faktura 10 dagar endast till företag. Angivna priser är inklusive moms. Hyresavtal skall godkännas med signatur vid avhämtning samt giltig legitimation uppvisas (kopieras).

Maskinen är helförsäkrad för uthyrning hos LF Västerbotten och du som hyrestagare står för självrisken på ca 10.000kr vid skada. Försäkringen täcker ej eventuell skada som hyrestagaren orsakar med maskinen under arbetet på annans egendom. Det är upp till den som utför arbetet att teckna sådan försäkring (ev. hemförsäkring).Bokningsförfrågan skickas via formuläret till höger på denna sida.
Övriga frågor kan skickas till salomon@korkortsaklart.se


 

innan du gräver måste du veta vad som finns under ytan

Ledningskollen.se är ett bra hjälpmedel där man smidigt får svar från alla ledningsägare.

bokningsförfrågan

specifikationer doosan dx10z

klicka för större bild

hyr-minigrävare.se ägs av
Körkort Så Klart i Umeå AB