Liten logga Körkort såklart

vill du börja köra hos oss?

När du vill börja köra hos oss är det enklast är att du skriver in dig själv genom att i E-handeln köpa det paket du vill ha som innehåller elevcentralen. Du får sedan ett lösenord via mail och kan då boka dina lektioner själv samt börja jobba med teorin.

Vi svarar oftast på mail inom någon timme alla dagar i veckan, även kvällstid, om du behöver komma i kontakt med oss. Välkommen till din personliga trafikskola!

Observera att det under vissa perioder är högre tryck och kan vara några veckor till första lediga körlektion. Vill du veta hur det ser ut just nu så kontakta oss enligt nedan. Du ansvarar själv för att ha framförhållning med dina bokningar som elev.

Vill du komma in i stället eller har någon fundering så är det bara att kontakta oss via formuläret nedan eller på 090-12 21 00 så bokar vi en tid som passar dig!

krav på kunskaper i svenska för utbildning hos oss

För att utbildningen skall vara säker för dig som elev och för våra lärare kräver vi att du för all utbildning hos oss skall ha godkänt nationellt prov i SFI kurs A, B och C och påbörjat kurs D eller godkänt nationellt prov på språkintroduktion kurs 1, 2, 3 och påbörjat kurs 4 eller motsvarande kunskaper i svenska språket. Detta gäller även för att vi skall rapportera dig godkänd till Transportstyrelsen efter genomförd riskutbildning och introduktionsutbildning, då du måste kunna delta aktivt i diskussioner på svenska, samt kunna redogöra för kursens innehåll efter utbildningen enligt Transportstyrelsens krav på deltagaren. Vi accepterar inte tolk på våra kurser p.g.a. begränsat antal platser samt att det stör utbildningen för övriga deltagare. Kontakta oss vid frågor.

avbokningsregler.

Avbokning av lektioner och kursen skall ske senast kl 13:00 dagen innan. Vid sen avbokning debiteras halva kursavgiften och vi utebliven anmkomst debiteras hela kostnaden för kursen / körlektionen. Om du är mer än 15min sen och ej meddelat detta räknas det som att du uteblivit och lektionen debiteras till fullo. Din lärare kan då ha åkt iväg för att utföra andra arbetsuppgifter såsom bilvård etc. Om det är mindre än 30min kvar av din lektion när du kommer och din lärare finns tillgänglig utför vi säkerhetskontroll, manövrering/parkering eller teorihjälp.

KRAV PÅ TEORI FÖR ATT BOKA PROVEN VIA TRAFIKSKOLAN
Om trafikskolan bokar ditt teori- och körprov kräver vi att du har jobbat igenom teorimaterialet så du har 100% på samtliga moment och slutligen har gjort 5 sluttester varav 3 skall vara godkända. I annat fall riskerar du att ditt prov blir avbokat / framflyttat. Prata med din lärare om du är osäker. Du skall vara klar med detta senast veckan innan bokat prov!
 

Vi använder oss av s.k. Dashcams i bilarna i pedagogiskt syfte. Vi har även larmat vår lokal och där finns kameraövervakning från Very Safe Alarm. Klicka på rubriken ovan om du vill läsa mer om detta.

Välkommen till oss:

Körkort så klart i Umeå AB
V Esplanaden 7

903 25 UMEÅ

 

Körlektioner
Du bokar/avbokar själv på elevcentralen.se 
Vi kör vardagar mellan kl. 07:00-16:20
Avbokning av kurs/lektion skall ske senast
kl 13:00 dagen innan för att inte debiteras.

 

Kontorstider / Telefontider
Trots att vi inte har några fasta recepitonstider är vi Umeås mest öppna trafikskola. Du kan kontakta oss 24/7 via formuläret nedan eller ring oss 06:30-17:30. Säkrast svarar vi i telefon mellan 14:30-17:30. Men Du kan skriva in dig och köpa lektioner / kurser via E-handeln dygnet runt och vi svarar på mail även kvällar och helger!


E-post: info@korkortsaklart.se

Telefon: 090-12 21 00 (även jour 24/7)

 
BG: 414-8508

Swish: 123 214 94 90

Vi tar ej emot kontant betalning.

 

Org.nr: 556782-8958
Innehar F-skattebevis

Hitta till oss:

det är vi som jobbar här:

Britta L.
(mammaledig februari 2020 till sommaren 2021)
Trafiklärare AM och B
Riskutbildning B del 2
Snöskoterutbildare

Tobias B.
Trafiklärare B

Salomon N.
Trafikskolechef & Utbildningsledare

mail: salomon@korkortsaklart.se
telefon direkt: 090-12 29 01

Trafiklärare AM, B och BE (B96)
Riskutbildning B del 1 & 2
Introduktionsutbildning
Snöskoterutbildare