Liten logga Körkort såklart

vill du börja köra hos oss?

När du vill börja köra hos oss är det enklast är att du skriver in dig själv genom att i E-handeln köpa det paket du vill ha som innehåller elevcentralen. Du får sedan ett lösenord via mail och kan då boka dina lektioner själv samt börja jobba med teorin.

Vi svarar oftast på mail inom någon timme alla dagar i veckan, även kvällstid, om du behöver komma i kontakt med oss. Välkommen till din personliga trafikskola!

Observera att det under vissa perioder är högre tryck och kan vara några veckor till första lediga körlektion. Vill du veta hur det ser ut just nu så kontakta oss enligt nedan. Du ansvarar själv för att ha framförhållning med dina bokningar som elev.

Vill du komma in i stället eller har någon fundering så är det bara att kontakta oss via formuläret nedan eller på 090-12 21 00 så bokar vi en tid som passar dig!

krav på kunskaper i svenska för utbildning hos oss

För att utbildningen skall vara säker för dig som elev och för våra lärare kräver vi att du för all utbildning hos oss skall ha godkänt nationellt prov i SFI kurs A, B och C och påbörjat kurs D eller godkänt nationellt prov på språkintroduktion kurs 1, 2, 3 och påbörjat kurs 4 eller motsvarande kunskaper i svenska språket. Detta gäller även för att vi skall rapportera dig godkänd till Transportstyrelsen efter genomförd riskutbildning och introduktionsutbildning, då du måste kunna delta aktivt i diskussioner på svenska, samt kunna redogöra för kursens innehåll efter utbildningen enligt Transportstyrelsens krav på deltagaren. Vi accepterar inte tolk på våra kurser p.g.a. begränsat antal platser samt att det stör utbildningen för övriga deltagare. Kontakta oss vid frågor.

Välkommen till oss:

Körkort så klart i Umeå AB
V Esplanaden 7

903 25 UMEÅ

 

Körlektioner
Du bokar/avbokar själv på elevcentralen.se 
Vi kör vardagar mellan kl. 07:00-16:00
Avbokning av kurs/lektion skall ske senast
kl 13:00 dagen innan för att inte debiteras.

 

Kontorstider / Telefontider
Trots att vi inte har några fasta recepitonstider är vi Umeås mest öppna trafikskola. Du kan kontakta oss 24/7 via formuläret nedan eller ring oss 06:30-17:30. Säkrast svarar vi i telefon mellan 16:00-17:30 då vi oftast sitter ute i bilarna övrig tid. Men Du kan skriva in dig och köpa lektioner / kurser via E-handeln dygnet runt och vi svara på mail även kvällar och helger!


E-post: info@korkortsaklart.se

Telefon: 090-12 21 00 (även jour vid behov)

 
BG: 414-8508

Swish: 123 214 94 90

Vi tar ej emot kontan betalning.

 

Org.nr: 556782-8958
Innehar F-skattebevis

Hitta till oss:

det är vi som jobbar här:

Britta Lundström
Trafiklärare AM och B
Riskutbildning B del 2
Snöskoterutbildare

Salomon Nygren
Trafikskolechef & Utbildningsledare
Trafiklärare AM, B och BE (B96)
Riskutbildning B del 1 & 2
Introduktionsutbildning
Provförrättare snöskoter
Snöskoterutbildare