Liten logga Körkort såklart

Vill du ha jobb? Utbilda dig till trafiklärare!

Vill du ha ett roligt och socialt jobb där du har möjlighet att utvecklas? Tycker du om att köra bil och skulle vilja hjälpa andra på vägen mot körkortet! Då kanske trafiklärare är ditt nästa yrke och vi din nästa arbetsplats.

Vår trafikskola har idag tre anställda men vi växer hela tiden. Vi värdesätter ett välfungerande team där trivsel och personlighet är viktigt både inom arbetslaget och gentemot våra kunder. Därför känns det roligt att få följa hela din resa från början till färdig trafiklärare.

Den 24:e augusti 2020 startar en ny omgång
av Trafiklärarutbildningen vid Liljaskolan i Vännäs. Utbildningen är 3 terminer och delvis på distans. Under 15 veckor av utbildningen gör man praktik vid en trafikskola.

Sista ansökningsdatum till utbildningen är 30:e april.

Vi beräknas behöva anställa 1-2 nya trafiklärare från denna utbildningsomgång och söker nu dig som skulle passa in i vårt gäng.

En positiv inställning och lämplighet för yrket väger tyngre än lång arbetslivserfarenhet. Du bör vara social och stresstålig som person. Vi tror att den vi söker är i 20-35 års åldern. Fyll i formuläret nedan så kommer vi välja ut några som vi vill träffa personligen.

Av dessa kommer de vi tror extra starkt på att erbjudas en körlektion med värdefulla tips som ökar dina förutsättningar vid körbedömningen till antagningen. Vi kan sedan komma att betala avgifter och kurslitteratur förutsatt att du gör din praktik hos oss och förhoppningsvis fortsätter arbeta hos Körkort Såklart efter avslutad utbildning. Självklart stöttar vi dig under hela utbildningen.

Ansökan görs direkt till Liljaskolan där du genomgår sedvanlig antagningsprocess med bl.a. en körbedömning samt intervju.

Kravet för att söka in på utbildningen är att du har haft körkort i 18 månader vid kursstart samt slutbetyg från gymnasiet. För att bli godkänd trafiklärare av Transportstyrelsen efter utbildningen skall du då haft körkort i 3 år och vara 21 år fyllda.

Läs mer om utbildningen och om hur du gör din ansökan här

Ansök här

Fält med * är krav. Övriga är valfria.

  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (max 50 MB)