Liten logga Körkort såklart

Är du redan trafiklärare eller funderar på att utbilda dig?

Vill du ha ett roligt och socialt jobb där du har möjlighet att utvecklas? Tycker du om att köra bil och skulle vilja hjälpa andra på vägen mot körkortet! Då kanske trafiklärare är ditt nästa yrke och vi din nästa arbetsplats.

Vår trafikskola har idag tre anställda och vår ambition är inte att bli störst. Däremot behöver vi förstärkning och utöka med en till trafiklärare inom kort. Vi värdesätter ett välfungerande team där trivsel och personlighet är viktigt både inom arbetslaget och gentemot våra kunder. 

Fördelar att jobba hos oss:
- Betald tid före dagens första lektion och efter den sista.
- Fordonen står i varmgarage i anslutning till trafikskolan.
- Lämpliga övningsområden nära trafikskolan.
- Väl fungerande och strukturarad planering.
- Extra betalt om du håller Riskettan eller intro-kurs.
- Friskvårdsbidrag till alla anställda.
- Skolan har kollektivavtal.
- Du får själv styra över din arbetstid inom vissa gränser.
- Möjlighet att utvecklas och vidareutbilda dig. 


Jobbar du redan i Umeå som trafiklärare och funderar på att byta arbetsplats? Du kan då kontakta Salomon direkt på 090-12 29 01 eller mail till salomon@korkortsaklart.se så lovar vi att kontakten sker diskret. Fyller du i formuläret nedan så skickas även det endast direkt till Salomon.


Utbilda dig till Trafiklärare i Vännäs
Trafiklärarutbildningen är en Yrkeshögskoleutbildning som bedrivs på Liljaskolan i Vännäs. Där går du 3 terminer som delvis är på distans och under 15 veckor av utbildningen gör du praktik på en trafikskola.

Kravet för att söka in på utbildningen är att du har haft körkort i 18 månader vid kursstart samt slutbetyg från gymnasiet. För att bli godkänd trafiklärare av Transportstyrelsen efter utbildningen skall du då haft körkort i 3 år och vara 21 år fyllda.

Läs mer om utbildningen och om hur du gör din ansökan här.

Ansök här

Fält med * är krav. Övriga är valfria.

  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (max 50 MB)