Liten logga Körkort såklart

Priser

Priserna gäller fr.o.m. 1/1 2019 och tillsvidare, dock längst till 31/12 2019  -  med reservation för feltryck. Aktuella priser och erbjudanden kan du se i E-handeln. Det är även priset i E-handeln som alltid är det rätta och det vi går efter om det skiljer sig från nedan angivet.

Detta gäller när du köper lektioner och kurser hos oss:

 • Priserna på våra paketerbjudanden gäller enbart vid förskottsinbetalning.
 • Köpta körlektioner är giltiga 12 månader från inköpsdatum. Inloggning till Elevcentralen för teori är giltig tills du tagit ditt körkort.
 • Om du inte nyttjar hela ditt paket så betalar vi tillbaka kvarstående belopp minus paketrabatten när du är klar med ditt körkort och har blivit godkänd på körprovet. Så om du exempelvis köper ett Guldpaket, men inte behöver alla lektioner går de ej förlorade.
 • De färdiga paketens lektionsantal ger ingen garanti till körkort.
 • Betalning kan ske med kort, swish eller faktura i förskott (vi tar ej emot kontanter)
 • Vårt jobb är att utbilda säkra förare - du är fri att boka ditt körprov själv när du vill själv. Men om du vill att vi hjälper dig med det så krävs att du uppfyller samtliga kursplansmål i utbildningen.
 • Se till att boka upp lektioner långsiktigt framåt, det är kundens ansvar att boka lektioner och vårt schema ligger synligt 10 veckor framåt i tiden för att underlätta för dig som kund.
 • Vissa perioder på året kan det vara väldigt högt tryck och några veckors väntetid innan det finns lediga lektioner. Vill du veta hur det ser ut just nu, skicka då ett mail till oss!

Viktig information

För att utbildningen skall vara säker för dig och våra lärare kräver vi att du för all utbildning hos oss skall ha godkänt nationellt prov i SFI kurs A, B och C och påbörjat kurs D eller godkänt nationellt prov på språkintroduktion kurs 1, 2, 3 och påbörjat kurs 4 eller motsvarande kunskaper i svenska språket. Detta gäller även för att vi skall rapportera dig godkänd till Transportstyrelsen efter genomförd riskutbildning och introduktionsutbildning då du måste kunna delta aktivt i diskussioner på svenska samt kunna redogöra för kursens innehåll efter utbildningen.

- Kontakta oss vid frågor.

studentrabatt

Vid uppvisande av Mecenat kortet får du som student 5% rabatt på ordinarie priser hos oss. Gäller ej på paketen då de redan är rabatterade.

Tyvärr kan vi i dagsläget ej dra rabatten i E-handeln och det går ej att korrigera i efterhand. Kortet måste uppvisas innan köp eller bokning av kurs för att erhålla rabatten.

Hör av Er vid frågor så går det lösa innan köp genom att du betalar in pengar på elevsaldo i förväg. 

Du måste alltid visa upp ditt Mecenat kort för att få rabatten. Bifoga därför en bild på kortet vid mailkontakt.

delbetalning:

Som elev hos oss har du möjlighet att dela upp sin betalning utan ränta (kampanjavgift samt aviseringsavgift tillkommer). Om du uppfyller kraven beviljas du 30,000 kr i lån hos Wasa Kredit som du får på ett kreditkort.

Studenter
För många studenter kan det vara svårt med finansieringsmöjligheter då fast anställning ofta är ett krav hos många finansbolag och banker. Genom samarbetet med STR så har vi möjlighet att erbjuda er studenter som studerar på Högskola och Universitet en räntefri delbetalning utan krav på inkomst eller anställning. Även studenterna blir automatiskt beviljade 30.000kr.
  

Grundkrav
Följande grundkrav måste uppfyllas för att Wasa Kredit AB ska göra en kreditbedömning.
 

 • 18 år
 • Inga betalningsanmärkningar 
 • Fast anställd 
 • Mantalsskriven i Sverige 3 år
 • Årsinkomst minst 110 000kr 

Grundkrav – student
För studerande gäller ej inkomst- och anställningskrav. För studerande gäller att man skall studera på universitet eller högskola (studentintyg, kvittokopia på betald terminsavgift eller kopia på kårlegitimation ska mailas till Wasa Kredit AB.