Liten logga Körkort såklart

grupplektion i bil

Vill du prova någonting nytt och roligt. Utbilda dig i grupp tillsammans med vänner eller någon du inte känner? Bra för miljön och plånboken!

På det viset kan man lära sig snabbare, få ut mer av tiden, till ett lägre pris!


Är ni två kompisar som skall köra så kan ni åka med varandra, boka in två lektioner i rad och ni betalar för en enkel var. Ni behöver inte vara på samma nivå i utbildningen, det finns alltid någonting att lära och ta tills sig av från baksätet. Det går även att variera så ni behöver inte vara två varje gång.

Är det tre elever i bilen så får alla 20% rabatt och betalar 588 kr var för 110 min utbildningstid. Utöver tiden bakom ratten får man uppgifter att fundera på och är aktiv vad den som kör gör och vad läraren pratar om. Många lär sig bra av att se på hur andra löser olika situationer.

Detta är ett förslag som STR står bakom och som vi utvärderat och planerar för att kunna använda oss av inom en snar framtid. Men vi behöver elever som är öppna för föslaget och nyfikna på att prova någonting nytt.

Det behöver inte vara samma elever i gruppen varje gång, utan man kan även tänka sig att man bokar in sig på lektioner med olika innehåll och kan boka samma lektion flera gånger. Exempelvis "grunder", "mindre samhälle", "stad", "cirkulationsplatser" eller "landsväg". 

Kontakta oss om du vill veta mer eller är intresserad av konceptet.