Liten logga Körkort såklart

teoristöd varje tisdag kl 14:30-16:30      drop-in


Alla som köpt digital teori Körkort Nu fullversionen
samt AM-elever som gått teorikurs hos oss (även under 2019) välkomna på drop-in teori varje tisdag mellan 14:30-16:30 (obs läs ändring nedan)

 

  • Från 1/4 har vi valt att pausa teoriträffarna då intresset varit svalt och vi behöver lägga körlektioner på dessa tider för att möta efterfrågan från er kunder.
  • Sommaruppehåll 1/6-1/9 2020 
  • Från 1/9 kommer vi att köra flexibla dagar / tider med förbokning för att möjliggöra för fler att hitta tider som passar att få hjälp - fortfarande utan extra kostnad!


Du väljer själv om du kommer förbi och får hjälp att räta ut enstaka frågetecken under en kortare tid, deltar i diskussioner som uppstår, eller sitter här under hela tiden och pluggar självständigt med chans att få hjälp om du behöver. Eller kanske behöver du bara hjälp med studieteknik och hur mman bäst jobbar i elevcentralen? Du är välkommen hur många gånger du vill tills du fixat teoriprovet.

Det är ingen lärareledd lektion, men vi finns på plats och hjälper till och svarar på frågor. Kanske dyker det upp frågor som flera vill har svar på och då kan vi såklart ha en genomgång av just detta för de som vill.

Kanske behöver du bara komma hemifrån för att komma dig för att plugga. Kom till oss och ta en kopp kaffe eller choklad och sitt i lugn och ro.

Vill du boka enskild teorilektion med lärare på annan tid så går det självklart att lösa precis som att du bokar en körlektion. Preiset är då 500 kr för 60min.


Vi kommer köra detta under en provperiod och hoppas att så många som möjligt tar chansen att komma förbi då de traditionella lärarledda lektionerna inte längre lockar då man anser sig fixa teorin själv med de digitala material som nuförtiden finns tillgängligt. Och så är det - pluggar man på rätt sätt kan man absolut klara sig väldigt bra. Men vi ser stora brister och vet att behov finns att få hjälp med vissa delar.

Ta gärna med eget material, böcker, läsplatta, eller vad du använder.

Vi hoppas på detta sätt kunna hjälpa dig på dina villkor och att du inte ska känna dig tvungen sitta längre än du finner nödvändigt. Men när dina frågetecken är uträtade får du gärna sitta kvar och plugga vidare...


Det ingår gratis i ovannämnda teoripaket. Då intresset varit lågt så måste man fr.o.m 1/4 anmäla sig i förväg om man tänker komma på dessa tillfällen. Vi kommer att ha sommaruppehåll 1/6 till 1/9 för träffarna och därefter gör vi en nystart där vi variera dag och tid för att möjliggöra för fler att kunna komma. Man kan då se tid och datum för dem i elevcentralen där man även kommer att kunna boka in sig.

- Hör av er till oss om ni har några frågor kring teori-hjälp!

Välkommen!