digitalt-teorimaterial-med-ljud-square

digital körkortsbok med ljudstöd och ai-teknik som får dig att lyckas

Vi tror på framtidens utbildningsplattform för körkort och vill erbjuda dig som kund det senaste och mest moderna teorimaterialet på marknaden - vi hoppas att Du ska gilla det lika mycket som vi gör.

Du får heltäckande körkortsteori som är smart uppbyggt med Ai-teknik som hjälper dig med vad just du behöver plugga mer på. Läs eller lyssna på kapitlen och svara på frågorna för att testa dina kunskaper och förbereda dig inför teoriprovet. Materialet finns översatt till flera olika språk för att göra det tillgängligt för alla.

Från början av september 2023 påbörjar vi migreringen till ett nytt affärssystem och därmed även nytt teorimaterial. Du som redan har en aktiv inloggning på den gamla elevcentralen.se kommer inom någon vecka att få ett konto på den nya plattformen helt kostnadsfritt (värde 1.995kr giltigt i 12 månader eller tills du tagit ditt körkort).

Inledningsvis sker bokning av körlektioner på elevcentralen.se som tidigare och vi kommer att överföra ditt utbildningskort så din historik finns i nya systemet. Teorimaterialet i elevcentralen kommer att stängas ner permanent den 31/10  och det du gjort där sparas inte.

Vi rekommenderar därför att du så snart du fått din nya inloggning pluggar på teoricentralen via elev.körkortsåklart.se

Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss!