IMG_2759

Simulatorbaserad mängdträning som komplement

Vi på Körkort Såklart har sedan januari 2019 gett våra kunder möjlighet till mändgträning i körsimulator som komplement till den traditionella körningen i bil.

Det Umeå-baserade företaget SKILLSTER står för utvecklingen av mjukvaran och vi har i ett nära samarbete hjälpt dem med tips och idéer för att få simulatorn så realistisk som möjligt. Programvaran uppdateras och finslipas löpande och vi tror att detta kan bli riktigt bra - är du redo att möta framtiden?

Du kan exempelvis öva på växling, manövrering, parkering och backa runt hörn. Även regeltillämpning och avsökning i olika övningsmoment. Du kan köra på kursivg landsväg såväl som väg med vajerräcke med påfart och avfart samt cirkulationsplatser. Ja allt som går att göra med en riktig bil kan du göra i simulatorn också. Boka en tid med lärarare eller mängdträna själv på egen hand. Upplev olika trafiksituationer kontrollerat och öva miljövänligt och smart i simulator!

Prata med din trafiklärare så får du en inloggning och kan börja köra. Ett pass i simulatorn är 40min och det ingår lika många pass som antalet lektioner du köpt hos oss utan extra kostnad. Stanna kvar efter din ordinarie körlektion eller kom en stund innan. Innan du kör första gången själv måste du boka en tid med lärare för att gå igenom upplägget och hur tekniken fungerar.