intensivutbildning

Ein Wagen, Verkehrsschild und Intensivkurs beim Führerschein

"Utmärkt körskola, rekommenderar starkt!
Mycket snälla, roliga och duktiga lärare. Särskilt Salomon, som jag körde med nästan alla lektioner. Stor eloge till honom, vilket sympatiskt människa och pedagog👏🏻Var förut väldigt rädd för att köra bil men han spred ett enorm lugn i bilen blandat med humor och tydliga direktiv med genomtänkta lektioner för att vi skulle nå målet! Tog en intensivkurs under 2,5 vecka och klarade teori och körprov på första försöket."

/Jessica Strandberg

"Jag kan inte tacka er nog! Jag trodde inte att jag skulle ta mitt körkort detta år men efter en intensivkurs med er, lyckades jag på första försöket. Ett sånt fantastiskt bemötande av både min körlärare och resterande personal är svårt att hitta. Om jag i framtiden vill ta någon annan typ av körkort kommer jag definitivt tillbaka till er."

/Nathalie Ehrlin

"HELT FANTASTISKA LÄRARE, jag har aldrig blivit bemött så bra av en körskola som på körkort såklart. Jag kände mig alltid bekväm och säket. Jag är klumpig och har svårt att lyssna, men det togs emot med skratt och uppmuntran. Jag rekomenderar verkligen denna körskola, dom gör det roligt att köra.
Här finns det lärare som verkligen bryr sig, som ger en en andra chans när det blir fel."

/NK

"Jag rekommenderar verkligen Körkort såklart till alla som ska ta körkort, väldigt hjälpsamma, duktiga och trevliga. Ett stort tack till Salomon som hjälpte mig att klara körkortet. Det var alltid lika roligt att komma till varje lektion!"
/Lisa Sandberg
 
 

"Underbar körskola som fick mig att klara körkortet på första försöket! Min körskolelärare var supertrevlig och väldigt bra på att förklara hur jag kunde förbättra mig. Rekommenderar körskolan till alla som vill ta körkort!"

/Hanna Pontén

"Fantastiskt bra. Trevliga och hjälpsamma från första kontakt. De har en väldigt bra plan som de genomför med bravur. Kan inte tänka mig en bättre upplevelse när det kommer till att ta körkort."

/Jesper Svensson

"Väldigt nöjd med körkort såklart. Tog en intensivkurs och fick jättebra hjälp med både körning och teori. Väldigt pedagogiska, trevliga och tillmötesgående körlärare! Rekommenderas starkt"

/Emmy Sandberg

"Trevlig personal, humana priser och väldigt grundlig utbildning. En riktigt bra trafikskola helt enkelt!"

/Elliot Ferrer

Planerad körkortsutbildning - vi hjälper dig att lyckas!

Vårt upplägg för intensivutbildning sträcker sig över 5-8 veckor och är det mest effektiva säkra sättet att lyckas! Av vissa kallad intensivt på halvfart.

Vi utgår alltid från vårt Guldpaket och bokar in 20 lektioner som 10 dubbellektioner (alternativt som 20 enkla lektioner om det passar dig bättre). Du kör ca 2 gånger per vecka och du måste då kunna anpassa med arbete och skola eftrer våra arbetstider.

Till skillnad från intensivutbildning i högre tempo hinner du nu reflektera och kunskapen sätta sig bättre, då det blir mindre stressigt.

Teorimaterialet som ingår ska du ha pluggat igenom till 100% på både läsa och öva delen innan körningen vid detta upplägg. 

Vi kan boka ett högre tempo under lågsäsong december-februari och i vissa fall även andra tider på året. Men inte under sommaren. Skicka en förfrågan om det är någon speciell tid eller upplägg du önskar så ser vi vad vi kan göra för dig!

Det är ingen garanti till att genomföra en uppkörning via trafikskolan, då det bygger på att uppnå Transportstyrelsens krav enligt kursplan B. Så du kan eventuellt behöva komplettera med fler lektioner enligt gällande prislista för att uppnå målen innan uppkörning. Har du möjlighet att mändträna hemma vid behov kan det vara en bra komplettering till utbildningen. Alla är vi olika och har olika förutsättningar där vissa behöver fler, andra färre lektioner. Det finns därför inget som kan heta "körkortsgaranti" med visst antal lektioner till ett fast lågt pris. Det som låter för bra för att vara sant är ofta det också.

Automatväxel är idag vanligt förekommande i många bilar och man kan fundera över om man har behov av att kunna köra en manuell bil eller inte? Därigenom kan man kapa kostnaderna markant genom att ta ett körkort för automatväxlad bil - vilket är framtiden. Ändras behovet för dig senare kan du göra en ny uppkörning men manuell växel när mer rutin finns och du hunnit öva mer för att häva villkoret automat.

När vi bokar in utbildningen är det viktigt att du direkt kommer igång med att plugga teori i det digitala material som ingår. Du måste ha ett godkänt teoriprov för att få genomföra ett bokat körprovet. Teoriprovet kan som tidigast göras då båda riskutbildningarna är genomförda.

Hör av dig så hjälper vi dig att planera in resan till Ditt körkort tillsammans med oss.

 

 

 

26941105-xZQwI

Krav på kunskaper i svenska språket

För att utbildningen skall vara säker för dig som elev och för våra lärare kräver vi att du för all utbildning hos oss skall ha godkänt nationellt prov i SFI kurs A, B och C och påbörjat kurs D eller godkänt nationellt prov på språkintroduktion kurs 1, 2, 3 och påbörjat kurs 4 eller motsvarande kunskaper i svenska språket.

Detta gäller även för att vi skall rapportera dig godkänd till Transportstyrelsen efter genomförd riskutbildning och introduktionsutbildning, då du måste kunna delta aktivt i diskussioner på svenska, samt kunna redogöra för kursens innehåll efter utbildningen, enligt Transportstyrelsens krav på deltagaren.  Kontakta oss vid frågor.

 

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett ämne
Var god ange ett meddelande.

Information enligt GDPR: De uppgifter som du lämnar kommer att sparas i vårt system i upp till 1 år. De blir inte offentliga och hanteras endast av oss.

Du måste acceptera villkoren.