Liten logga Körkort såklart

Välkommen att ta ditt körkort hos oss

När du vill börja köra hos oss är det enklast är att du skriver in dig själv genom att i E-handeln köpa det paket du vill ha som innehåller elevcentralen. Du får sedan ett lösenord (till elevcentralen.se) via mail och kan då boka dina lektioner själv samt börja jobba med teorin. Vi svarar oftast på mail inom någon timme alla dagar i veckan, även kvällstid, om du behöver komma i kontakt med oss.

Observera att det under vissa perioder är högre tryck och kan vara några veckor till första lediga körlektion. Vill du veta hur det ser ut just nu så kontakta oss enligt nedan. Du ansvarar själv för att ha framförhållning med dina bokningar som elev.

Vill du komma in i stället eller har någon fundering så är det bara att kontakta oss via formuläret nedan eller på 090-12 21 00.

Känner du att det är dags att ge dig själv frihet som gör dig lycklig?
Vill du själv kunna välja hur du ska ta dig till jobb, skola, träning eller vänner?

Vi på Körkort så klart hjälper dig gärna med din körkortsutbildning för manuell bil. Vi har den kunskap som krävs för att uppnå de höga krav som trafiken kommer ställa på dig i framtiden. 

Körkort så klart bildades 2009 och resultatet för våra elever på Trafikverket är mycket goda. Våra körlektioner är 55min långa.
Vi kör lättmanövrerade Seat Leone FR och Ateca som är utrustade med alkolås. Vi kör både diesel och bensidrivna bilar.

Vi använder oss av modernt utbildningsmaterial samt digitalt utbildningskort, vilket ger dig som elev en roligare resa samt mer tydlighet där du hemifrån kan se vad vi gjort på lektionerna.

Via elevcentralen så kan du boka och avboka dina körlektioner, se ditt digitala utbildningskort, göra teori dygnet runt.
Vi hjälper dig lägga upp en personlig planering av ditt körkort utifrån dina egna önskemål. Efter någon lektion så kan vi ge dig en ungefärlig kostnadsberäkning på antalet körlektioner du tros komma behöva om teori och praktik följs åt

Vid avbokning av körlektion/er eller annan kurs hos oss skall detta göras vardagen före kl 13,00 för att undvikas att bli debiterad. Avbokningen gör du genom att ringa till trafikskolan, går telefonsvararen igång och du lämnar ett meddelande där ska du även skicka ett mail för att vara säker på att din avbokning är registrerad. 

Vem som helst är välkommen till oss, du som aldrig kört bil tidigare och inte kan övningsköra hemma likväl du som vill köra parallet hemma och på trafikskola eller du övat mycket hemma och bara vill ha lite tips/finslipning inför körprovet.
Har du redan körkort men har kört väldigt lite sista åren och känner dig osäker, så hjälper vi gärna dig med lite avrostning.

För att få tillgång till våra rabatterade priser så krävs förskottsinbetalning, du som elev bör själv hålla koll på hur många lektioner du har kvar på ditt konto så du ej blir debiterad på fel avgift i onödan.
 
Betalningen sker antingen med kontanter, kort, bankgiro eller Swish

Väljer du att avbryta / avboka din utbildning hos oss så tillämpar vi STR:s praxis (fråga oss vad den innebär om du vill veta mera)

Varmt välkommen att kontakta oss på Körkort så klart! 

vi hjälper dig hela vägen