Kontakt

Du hittar oss på Västra Esplanaden 7 i Umeå
"Utmärkt körskola, rekommenderar starkt!
Mycket snälla, roliga och duktiga lärare. Särskilt Salomon, som jag körde med nästan alla lektioner. Stor eloge till honom, vilket sympatiskt människa och pedagog👏🏻Var förut väldigt rädd för att köra bil men han spred ett enorm lugn i bilen blandat med humor och tydliga direktiv med genomtänkta lektioner för att vi skulle nå målet! Tog en intensivkurs under 2,5 vecka och klarade teori och körprov på första försöket." 
/Jessica Strandberg

"Rekommenderar verkligen denna körskola! Jag har kört med alla 3 lärare och dem är alla så bra på det dem gör! Jag hade möjligheten att ta körkort och öva med Tobias. Alla 3 lärare är pedagogiska och läser snabbt av vad och hur din körning ska genomföras för att du ska nå resultat och klara körkortet." /Jennifer Bystedt

"Jag kan inte tacka er nog! Jag trodde inte att jag skulle ta mitt körkort detta år men efter en intensivkurs med er, lyckades jag på första försöket. Ett sånt fantastiskt bemötande av både min körlärare och resterande personal är svårt att hitta. Om jag i framtiden vill ta någon annan typ av körkort kommer jag definitivt tillbaka till er." /Nathalie Ehrlin

"HELT FANTASTISKA LÄRARE, jag har aldrig blivit bemött så bra av en körskola som på körkort såklart. Jag kände mig alltid bekväm och säket. Jag är klumpig och har svårt att lyssna, men det togs emot med skratt och uppmuntran. Jag rekomenderar verkligen denna körskola, dom gör det roligt att köra.
Här finns det lärare som verkligen bryr sig, som ger en en andra chans när det blir fel." /NK

"Umeås bästa körskola, utan tvekan! Hade Tobias som lärare, hur klockren som helst!
Stort tack för tiden tillsammans och att ni hjälpte mig till körkort på direkten!" /Peter Nyström
 
 

"Jag rekommenderar verkligen Körkort såklart till alla som ska ta körkort, väldigt hjälpsamma, duktiga och trevliga. Ett stort tack till Salomon som hjälpte mig att klara körkortet. Det var alltid lika roligt att komma till varje lektion!" /Lisa Sandberg

"Underbar körskola som fick mig att klara körkortet på första försöket! Min körskolelärare var supertrevlig och väldigt bra på att förklara hur jag kunde förbättra mig. Rekommenderar körskolan till alla som vill ta körkort!" /Hanna Pontén

"Fantastiskt bra. Trevliga och hjälpsamma från första kontakt. De har en väldigt bra plan som de genomför med bravur. Kan inte tänka mig en bättre upplevelse när det kommer till att ta körkort." / Jesper Svensson

"Väldigt nöjd med körkort såklart. Tog en intensivkurs och fick jättebra hjälp med både körning och teori. Väldigt pedagogiska, trevliga och tillmötesgående körlärare! Rekommenderas starkt." /Emmy Sandberg

"Trevlig personal, humana priser och väldigt grundlig utbildning. En riktigt bra trafikskola helt enkelt!" /Eliot Ferrer

"Tjena! Ville bara snabbt skriva ett litet tack-brev efter mina körningar hos er (med Maja).

Hade körningen idag och klarade det utan några problem! (2022-12-14)
 
Ville bara snabbt skriva ett litet tack för all hjälp och det bemötande jag fått som elev hos er.
Otroligt trevligt gäng ni allihopa och vill speciellt tacka Maja som jag kört med under 8 lektioner!
Och tack till Salomon för en rolig och lärorik riskutbildning och halkbana-utbildning.
 
Så otroligt tacksam för all er hjälp! Lätt den bästa skolan här i stan och utan er hade jag nog inte klarat det på första försöket!
Så återigen, tack för er hjälp!
 
Har nu B-körkort och kunde inte vara gladare än vad jag är just nu!
Ska be mina vänner boka kurser via er då jag anser att ni är de bästa gänget i stan!
 
Tack för hjälpen till körkortet!!!!"
 
Hälsningar, Hampus Aretorn

Vill du börja köra hos oss?

När du vill börja köra hos oss är det enklast är att du skriver in dig själv genom att i E-handeln köpa det paket du vill ha som innehåller elevcentralen. Du får sedan ett lösenord via mail och kan då boka dina lektioner själv samt börja jobba med teorin. Du ser vårt schema 10 veckor framåt och om det inte finns några lediga lektioner i närtid rekommenderar vi att vara aktiv och hålla koll på eventuella avbokningar tills man kommit igång så brukar det lätta upp efter någon vecka.

Vi svarar oftast på mail inom någon timme alla dagar i veckan, även kvällstid, om du behöver komma i kontakt med oss.

Avbokning av lektioner skall göras senast kl 13:00 dagen innan för att inte debiteras. För kurser såsom AM, riskettan, Risktvåan, Snöskoter och intro-kurs gäller avbokning sedant 5 dagar innan kursstart.

 

Välkommen till din personliga trafikskola!

 

Vill du komma in i stället eller har någon fundering så är det bara att kontakta oss via formuläret nedan eller på 090-12 21 00 så bokar vi en tid som passar dig!

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett ämne
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Information enligt GDPR: De uppgifter som du lämnar kommer att sparas i vårt sytem i upp till 1 år. De blir inte offentliga och hanteras endast av oss. 

Du måste acceptera villkoren.

avbokningsregler

Avbokning av lektioner och kursen skall ske senast kl 13:00 dagen innan. Vid sen avbokning debiteras halva kursavgiften och vi utebliven anmkomst debiteras hela kostnaden för kursen / körlektionen. Om du är mer än 15min sen och ej meddelat detta räknas det som att du uteblivit och lektionen debiteras till fullo. Din lärare kan då ha åkt iväg för att utföra andra arbetsuppgifter såsom bilvård etc. Om det är mindre än 30min kvar av din lektion när du kommer och din lärare finns tillgänglig utför vi säkerhetskontroll, manövrering/parkering eller teorihjälp.

krav på kunskaper i svenska för utbildning hos oss

För att utbildningen skall vara säker för dig som elev och för våra lärare kräver vi att du för all utbildning hos oss skall ha godkänt nationellt prov i SFI kurs A, B och C och påbörjat kurs D eller godkänt nationellt prov på språkintroduktion kurs 1, 2, 3 och påbörjat kurs 4 eller motsvarande kunskaper i svenska språket. Detta gäller även för att vi skall rapportera dig godkänd till Transportstyrelsen efter genomförd riskutbildning och introduktionsutbildning, då du måste kunna delta aktivt i diskussioner på svenska, samt kunna redogöra för kursens innehåll efter utbildningen enligt Transportstyrelsens krav på deltagaren. Vi accepterar inte tolk på våra kurser p.g.a. begränsat antal platser samt att det stör utbildningen för övriga deltagare. Kontakta oss vid frågor.

kamerahantering i enlighet med GDPR och den nya kameralagen

Vi använder oss av s.k. Dashcams i bilarna i pedagogiskt syfte, de filmar endast framåt/bakåt och inte inne i bilen. De har ingen ljudupptagning heller för att du som kund ska känna dig trygg och kunna prata i bilen. Vår lokal är larmad och har kameraövervakning från Verisure så att vi ska kunna ha väntrummet öppet även då vi inte är på plats - välkommen in i värmen!
26941105-xZQwI

Välkommen till oss:

Körkort så klart i Umeå AB
V Esplanaden 7
903 25 UMEÅ

 

Körlektioner
Du bokar/avbokar själv på elevcentralen.se

Våra körlektioner hålls vardagar mellan kl. 07:00-16:20

Avbokning av kurs/lektion skall ske senast kl 13:00 dagen innan för att inte debiteras.

 

Kontorstider / Telefontider
Trots att vi inte har några fasta receptions tider är vi Umeås mest öppna trafikskola. Du kan kontakta oss 24/7 via formuläret nedan eller ring oss 06:30-17:30. Du kan skriva in dig och köpa lektioner / kurser via E-handeln dygnet runt och vi svarar på mail även kvällar och helger!

E-post: info@korkortsaklart.se

Telefon: 090-12 21 00 (även jour)

BG: 414-8508

Swish: 123 214 94 90

Vi tar ej kontant betalning.
Org.nr: 556782-8958
Innehar F-skattebevis

hitta till oss:

Det är vi som jobbar här:

Britta20211013 (2)

Britta
Trafiklärare AM och B & BE/B96
Riskutbildning B del 2
Snöskoterutbildare

MAJA

Maja
Trafiklärare B

salle

Salomon
Trafikskolechef & Utbildningsledare

mail: salomon@korkortsaklart.se
telefon direkt: 090-12 29 01

Trafiklärare AM, B och BE (B96)
Riskutbildning B del 1 & 2
Introduktionsutbildning
Snöskoterutbildare