Vill du börja köra hos oss?

När du vill börja köra hos oss är det enklast att du skriver in dig själv genom att i E-handeln köpa det paket du vill ha som innehåller "körkort nu" för inskrivning. Du får sedan ett lösenord (till elevcentralen.se) via mail och kan då boka och avboka lektioner själv, samt jobba med teori på elevcentralen.se eller i appen "körkort nu med elevcentralen".

Givetvis kan man också komma förbi oss på trafikskolan, men då vi inte har någon bemannad reception på fasta tider kan det vara bra att maila eller ringa innan så hittar vi en tid som passar Dig!

Sommaren är högsäsong för körkort och vi har öppen hela sommaren!
Absolut bäst är om du gör en långsiktig plan där du bokar in lektioner framåt i tiden eftersom vårt schema ligger öppet 10 veckor för bokning. Om det upplevs som fullbokat prova i första hand att titta om någon annan lärare har tider (du ser endast en lärare åt gången). Skulle det vara ont om lediga lektioner närmaste tiden så rekommenderar vi att du är aktiv och håller koll på elevcentralen.se dagligen efter avbokningar.

Avbokning av lektion skall ske senast kl 13:00 dagen innan för att inte debiteras, vid sen avbokning debiteras halv kostnad. Givetvis uppskattar vi och de andra kunderna om man avbokar tidigare så någon annan ges möjlighet att boka tiden.

Vi svarar oftast på mail inom någon timme, även kvällar och helger, om du behöver komma i kontakt med oss!

"Utmärkt körskola, rekommenderar starkt!
Mycket snälla, roliga och duktiga lärare. Särskilt Salomon, som jag körde med nästan alla lektioner. Stor eloge till honom, vilket sympatiskt människa och pedagog👏🏻Var förut väldigt rädd för att köra bil men han spred ett enorm lugn i bilen blandat med humor och tydliga direktiv med genomtänkta lektioner för att vi skulle nå målet! Tog en intensivkurs under 2,5 vecka och klarade teori och körprov på första försöket." /Jessica Strandberg

"Jag kan inte tacka er nog! Jag trodde inte att jag skulle ta mitt körkort detta år men efter en intensivkurs med er, lyckades jag på första försöket. Ett sånt fantastiskt bemötande av både min körlärare och resterande personal är svårt att hitta. Om jag i framtiden vill ta någon annan typ av körkort kommer jag definitivt tillbaka till er." /Nathalie Ehrlin
 
 

"HELT FANTASTISKA LÄRARE, jag har aldrig blivit bemött så bra av en körskola som på körkort såklart. Jag kände mig alltid bekväm och säket. Jag är klumpig och har svårt att lyssna, men det togs emot med skratt och uppmuntran. Jag rekomenderar verkligen denna körskola, dom gör det roligt att köra.
Här finns det lärare som verkligen bryr sig, som ger en en andra chans när det blir fel." /NK

"Underbar körskola som fick mig att klara körkortet på första försöket! Min körskolelärare var supertrevlig och väldigt bra på att förklara hur jag kunde förbättra mig. Rekommenderar körskolan till alla som vill ta körkort!" /Hanna Pontén

"Fantastiskt bra. Trevliga och hjälpsamma från första kontakt. De har en väldigt bra plan som de genomför med bravur. Kan inte tänka mig en bättre upplevelse när det kommer till att ta körkort." /Jesper Svensson

Känner du att det är dags att ge dig själv frihet som gör dig lycklig?
Vill du själv kunna välja hur du ska ta dig till jobb, skola, träning eller vänner?

Vi på Körkort så klart hjälper dig gärna med din körkortsutbildning för manuell- och automatbil. Vi har den kunskap som krävs för att uppnå de höga krav som trafiken kommer att ställa på dig i framtiden.

Körkort så klart i Umeå AB grundades 2009 och 2017 köpte Salomon Nygren verksamheten som sedan dess bytt profilering och utvecklats till vad den är idag.

Våra kör Seat-bilar som är lättmanövrerade bensindrivna och har modellerna Arona FR (automat) 2021, Ateca (diesel automat) 2022, Leon (6vxl manuell) 2022 och Cupra formentor (6vxl manuell) 2022.

Vi använder oss av modernt utbildningsmaterial samt digitalt utbildningskort vilket ger dig som elev en roligare resa samt mer tydlighet där du hemifrån kan se vad vi gjort på lektionerna. Via elevcentralen kan du boka och avboka dina körlektioner, se ditt digitala utbildningskort och plugga teori dygnet runt.

Vi hjälper dig att lägga upp en personlig planering av ditt körkort utifrån dina egna önskemål. Efter någon lektion så kan vi ge dig en ungefärlig kostnadsberäkning på antalet körlektioner du tros komma att behöva om teori och praktik följs åt.

Avbokning av lektioner och kursen skall ske senast kl 13:00 dagen innan. Vid sen avbokning debiteras halva kursavgiften och vi utebliven ankomst debiteras hela kostnaden för kursen / körlektionen. Om du är mer än 15min sen och ej meddelat detta räknas det som att du uteblivit och lektionen debiteras till fullo. Din lärare kan då ha åkt iväg för att utföra andra arbetsuppgifter såsom bilvård etc. Om det är mindre än 30min kvar av din lektion när du kommer och din lärare finns tillgänglig utför vi säkerhetskontroll, manövrering/parkering eller teorihjälp.

- Köpta körlektioner är giltiga i 12 månader från inköpsdatum.

Varmt välkommen att kontakta oss på Körkort Såklart!