Vill du börja köra hos oss?

När du vill börja köra hos oss är det enklast att du skriver in dig själv genom att i E-handeln köpa det paket du vill ha som innehåller "körkort nu" för inskrivning. Du får sedan ett lösenord (till elevcentralen.se) via mail och kan då boka och avboka lektioner själv, samt jobba med teori på elevcentralen.se eller i appen "körkort nu med elevcentralen".

Avbokning av lektion skall ske senast kl 13:00 dagen innan för att inte debiteras, vid sen avbokning debiteras halv kostnad.

Vi svarar oftast på mail inom någon timme, även kvällar och helger, om du behöver komma i kontakt med oss!

Vill du komma in i stället eller har någon fundering så är det bara att kontakta oss via formuläret på sidan "kontakt" eller på 090-12 21 00 så bokar vi in en tid som passar Dig.

Observera att det under vissa perioder är högre tryck och kan vara några veckor till första lediga körlektion. Vill du veta hur det ser ut just nu så kontakta oss. Du ansvarar själv för att ha framförhållning med dina bokningar som elev och kan totalt se vårt schema 10 veckor framåt i tiden. Är du aktiv och kollar varje dag i elevcentralen så kan du hitta avbokade tider och få tid snabbare på det viset.

Känner du att det är dags att ge dig själv frihet som gör dig lycklig?
Vill du själv kunna välja hur du ska ta dig till jobb, skola, träning eller vänner?

Vi på Körkort så klart hjälper dig gärna med din körkortsutbildning för manuell- och automatbil. Vi har den kunskap som krävs för att uppnå de höga krav som trafiken kommer att ställa på dig i framtiden.

Körkort så klart bildades 2009 och resultatet för våra elever på Trafikverket är mycket goda. Våra körlektioner är 55min långa.
Vi har två lättmanövrerade bensindrivna Seat Arona FR (6vxl manuell) årsmodell 2020 och en Seat Tarraco från 2019 samt en Seat Ateca FR 4x4 som automatbil.

Vi använder oss av modernt utbildningsmaterial samt digitalt utbildningskort vilket ger dig som elev en roligare resa samt mer tydlighet där du hemifrån kan se vad vi gjort på lektionerna. Via elevcentralen kan du boka och avboka dina körlektioner, se ditt digitala utbildningskort och plugga teori dygnet runt.

Vi hjälper dig att lägga upp en personlig planering av ditt körkort utifrån dina egna önskemål. Efter någon lektion så kan vi ge dig en ungefärlig kostnadsberäkning på antalet körlektioner du tros komma att behöva om teori och praktik följs åt.

Avbokning av lektioner och kursen skall ske senast kl 13:00 dagen innan. Vid sen avbokning debiteras halva kursavgiften och vi utebliven anmkomst debiteras hela kostnaden för kursen / körlektionen. Om du är mer än 15min sen och ej meddelat detta räknas det som att du uteblivit och lektionen debiteras till fullo. Din lärare kan då ha åkt iväg för att utföra andra arbetsuppgifter såsom bilvård etc. Om det är mindre än 30min kvar av din lektion när du kommer och din lärare finns tillgänglig utför vi säkerhetskontroll, manövrering/parkering eller teorihjälp.

- Köpta körlektioner är giltiga i 12 månader från inköpsdatum.

Varmt välkommen att kontakta oss på Körkort så klart!